2 Mart 2014 Pazar

    Öncelikle startapp önerdiğim firmalardan biri, Reklam ile para kazanmak istiyorsanız tavsiyem startapp a üye olmanızdır, Tabi eğer benim referansımla üye olursanız +25 dolar civarı bir bonus geliyor

Referansım:  http://startapp.com/rfglqas

 

Android Reklam Şirketleri  StartApp


Evet nedir bu StartApp dediğinizi duyar gibiyim. StartApp İsrail kökenli bir kaç girişimci tarafından kurulan android reklam ağıdır. Androidden para kazanma deyince akla ilk gelmesi gereken şirkettir. Benim de yabancı bir forumda karşılaştığım güvenilir şirkettir kendisi.

StartApp reklam ağı, kurulduğu uygulamada ana ekrana bir reklam simgesi koyar, browser anasayfasını değiştirir ve yer imlerine ekleme yapar. Şirket açısından kazanç modeli çok zekice ve kârlı. Yayıncılar yani bizler için de karlı fakat çoğu anti-virüs uygulaması Startapp içeren uygulamaları virüs olarak algılıyor. Buna bir çözüm bulmaları gerek.




StartApp, AdMob veya daha dandik reklam ağları ile sürünen uygulamalar için ilaç gibidir. Kazandırma şekli şöyledir: yüklendiği cihaz başına 0,01$ verir, eğer United States'den yüklendiyse 0,05$ verir. Kişi uygulamayı geri açtığında da 0,01$ verilir.

Yani uygulamayı 0,01$'e sattığınızı düşünün. Google Play'de ülkemize açık olmayan uygulama satışını düşününce kulağa oldukça hoş geliyor.

Bir de kabaca şöyle düşünelim. Diyelimki uygulamayı Google Play üzerinde 1,00$'dan satacaksınız. Elinize geçecek olan para kesintiler dahil 0,67$ olsun. Uygulama ücretli olduğu için günde 50 tane satsın. Yani size günlük 33$dolar satışlardan gelecek.

Fakat uygulamayı ücretsiz koyup StartApp ile 0,01 den sattığınızı düşünün. Günde 50 kez satılan app tahminim 5k indirilir. 0,01$x5k= 50$ ( geri dönüşler veya US hariç). Gördüğünüz gibi StartApp reklam koyma uygulamayı satmaktan çok daha karlı.

Üstteki işlemler tamamen kafadan ve uygulamadan uygulamaya değişir. Kesinliği de doğru değil fakat ücretsiz uygulamaların, reklamlar ile çok daha fazla kazandırdığı bir gerçek.
Reklamı nasıl ekliyoruz diye sorduğunuzu duyar gibiyim, reklamı eklemek için gerekli bilgiler indirdiğiniz (startapp üzerinden) sdk danın içinde pdf olarak mevcuttur,Ve çok basit bir kurulumu var.

                                   Reklam gelirleri

Startapp ın en iyi yanı indirme başına da para vermesidir. Her bir indirmeye 0.01$ veriyor. Ayrıca in-app denen olay da var.
Kaba bir hesapla uygulamanız 1m indirilse 10 bin dolarınız yani yaklaşık 18-19bin tlniz olacak demektir.
Örnek resim gelir olayını gayet iyi anlatıyor:
startapp
Bakınız eleman 27 bin indirmeye 260 $ kazanmış

                                   Ödeme periyodu

Startapp 50$ kazanç limitini geçince ödemenizi yapıyor.
Ödeme periyodu şöyle :
Payment CyclePayment Date
Ocak 1-31Mart 2
Şubat 1-28Mart 30
Mart 1-31Nisan 30
Nisan 1-30Mayıs 30
Mays 1-31Haziran 30
Haziran 1-30Temmuz 30
Temmuz 1-31Agustos 30
Agustos 1-31Eylül 30
Eylül 1-30Ekim 30
Ekim 1-31Kasım 30
Kasım 1-30Aralık 30
Aralık 1-31Ocak 30
Ödemelerde NET30 tarifesini kullanan bu firma hiçbir zaman ödemelerin gönderiminde sıkıntı yaşatmamıştır.

                               Ödeme gönderimi

Ödemelerinizi paypal hesabınıza çekebilirsiniz. Diğer yöntemler hakkında bir bilgim yok denemedim.
Önemli : ödemeleri çekeceğiniz paypal hesabı sizin adınıza olmalıdır. Daha sonra bankaya parayı çekmek istediğinizde hesabınız herhangi bir nedenden dolayı bloke olursa üzülürsünüz.
PP hesabınız onaylı olmalıdır, adres ad soyad vs herşeyi ile sizin bilgilerinizle örtüşmelidir.
Eğer herhangi birisiniden sanal kart alıp onaylatma işlemi yaparsanız zaten kendi banka hesabınıza bir daha para çekemezsiniz.
Öncelikle startapp önerdiğim firmalardan biri, Reklam ile para kazanmak istiyorsanız tavsiyem startapp a üye olmanızdır, Tabi eğer benim referansımla üye olursanız +25 dolar civarı bir bonus geliyor
Referansım:  http://startapp.com/rfglqas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder